Old Time RNR Magazine

CampusFeszt öregrocker szemmel

2017. július 10. - fehersolyom

Az idén tizedik jubileumát ünneplő Campus Fesztivál zenei kínálata minden igény kielégít, mondhatni eklektikus. A rockenei körökből meg is kapták már a szervezők, hogy túl populáris. Egy vegytisztán rockzenei felhozatallal élő zenehallató számára valóban ijesztő lehet a plakát,de ha elmerül valaki a programban, akkor látható, hogy a old timer rock egyáltalán nem periférikus termék kelet-magyarország legnagyobb házibuliján. 

Szerdán, 07.19.-én 16.30 tól a Víztorony kertbenlép színpadra a amerikai folk-rock legszebb, bobdylan hagyomnyai felelevenítő Platon Karataev.

Szinte percre pontosan ezzel egy időben, 16.15 kor lép a Dehir.hu színpadra a Blues From Hell. A zenekar az 1920-as évek, a West Coast és napjaink blues életérzését közvetíti zenéjén keresztül. Repertoárjuk igen sokszínű, hiszen többek között Little Walter, William Clarke, Muddy Waters, Rod Piazza és Eric Clapton dalait is tartalmazza.

 

Egy "kicsit" később, a fesztivál nulladik napjának zárásaként 23.45 or ugyanezeket a deszkákat koptatja majd magazinunk egyik kedvenc hazai bandája a '60-as,'70-es évek világát idéző Ozone Mama

A csütörtöki napon kora este (20.40 kor) a Víztorony Pódium ad otthont az erős Rollng Stones hatást muató Ivan And The Parazol koncertjének., de ezen a délutánon Rudán Joe is tiszteletét teszi.

Pénteken a fesztivál kiemelt fellépője, a Prodigy előtt bemelegítésként láthtják az érdelődők a The Luckies, a Fran Palermo, és a Middlemist Red hangversenyeit- zsinórban egymás után.

 

 

 

Pénteken egy igazi garage nap lesz: Debrecen legmenőbb szörf-punk bandája, a Nyolcadikosok után a beborult Deep Glaze, majd a sokat vitatott Dope Calypso játszik a Dehir.hu színpadon.

A Campus utolsó napján jön a hazai rockabilly élet egyik nagyáyúja, az Ed Philips&Memphis Patrol, és Debrecen egyik büszkesége, a nemrég aranylemezes előadóvá avanzsáló Nyughatatlan

Természetesen lesz Tankcsapda, P. Box, és sok más klasszikus terpeszállós rockzenekar is. Így azok az old timer zenerajongók is nyugodtan látogassanak el a Campusra, akik első látásra megijedtek a 2Unlimited fellépésétől.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr6712655627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása