Old Time RNR Magazine

The Trousers - Ötállomásos turné szeptember végén

2017. szeptember 21. - Sebők_Tamás

01_1.jpg

Miközben zajlanak az ötödik The Trousers nagylemez, az INVISIBLE DARKNESS felvételei, beindult az őszi klubszezon, amit egy öt állomásból álló szeptemberi turnéval indít a budapesti garázsrock-zenekar.

Szeptember 22-én és 23-án a Junkies vendégei lesznek Pécsett és Szekszárdon a 20 éves „Nihil” album jubileumi turnéjának keretein belül. A bulik helyszíne Pécsi illetve a Szekszárdi Est lesz, a koncertekhez tartozó Facebook-események:

Pécsi Est                           Szekszárdi Est

Szeptember 27-én, szerdán Budapesten, a Robotban játszik az együttes, mégpedig a szintén budapesti Peter Kovary & the Royal Rebels és a pozsonyi Z3 The Blues Wheels társaságában. Az ősz folyamán a szlovák zenekar mindkét pesti bandát vendégül látja majd Pozsonyban egy-egy koncert erejéig.

(A budapesti koncert Facebook eseményhez, katt a flyerre!)

robot_flyer_1.jpg

A hónap végén ausztriai vendégszereplésre indul a The Trousers. Szeptember 29-én, pénteken a grazi Wakuum klubban lépnek fel a nürnbergi Basin City Orchestra, valamint a helyi Pan és Sleeepwalker együttesekkel, míg másnap, az ötállomásos körút záró estjeként a bécsi Arena Beisl következik a fiúkkal baráti kapcsolatban álló Basin City Orchestrával. A lehengerlő, Danko Jones-os vonalon mozgó nürnbergi banda hamarosan Budapesten is látható lesz, illetve a közeljövőben ők is vendégül látják majd a The Trouserst Nürnbergben és feltehetően más német városokban is.

A grazi koncert Facebook-eseménye               A bécsi buli Facebook-eseménye

arena_beisl_flyer_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr3012883886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása