Old Time RNR Magazine

Vasárnapi glam rock mise

Megjött az Atomic Playboyz új anyaga

2018. december 09. - fehersolyom

ap.jpg

Stílusuk leginkább a glam, a sleaze és a hard rock kategóriákhoz áll közel némi punkos felhanggal vegyítve. Mivel azonban egyik kategóriába sem illenek teljesen bele, így egyedien a ROCK-SHOCK-POP elnevezést használják.

Fontos számukra, hogy a külsőségekben is érvényesítsék mondanivalójukat. Több külföldi, és magyar zenekar bizalmát elnyerték már az évek során, és bíznak benne, hogy a közönség is hasonlóképp vélekedik majd a bemutatkozó lemezt meghallgatva, ha pedig elmegy a koncertjükre, átszellemül és átérzi a ROCK-SHOCK-POP lendületét.

Első lemezünk címe Searchin’ For Gods, Livin’ Like Dogs.  Hangulatában és szövegvilágában is többnyire vidám hangvételű, de mégis találhatók benne elgondolkodtató elemek, amik miatt esetleg pozitívabb irányba változhat a hallgató hozzáállása a további életében.

Az Atomic Playboyz 2013-ban alakult, de jelenlegi, véglegesnek tekinthető formáját 2015-ben nyerte el az alábbi felállással: 

Norbi Ramone - ének
Yeah Tee - gitár, vokál
Dan Dalton - basszusgitár, vokál
Titusz Glamchild - dob, vokál

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr8014443992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása