Old Time RNR Magazine

A Soulbreakers és Tátrai Tibusz újra egy színpadon!

2019. szeptember 30. - Sebők_Tamás
tibusz_1.jpg

A heavy soul műfaját képviselő Soulbreakers zenekar tagjai régóta jó barátságot ápolnak a Liszt Ferenc-díjas gitárvirtuózzal, Tátrai Tiborral, aki az elmúlt években azon felül, hogy koncertjeik visszatérő vendégfellépője, első, Beat Up! címet viselő lemezükön is közreműködött.

Mire számíthat ezúttal a kedves koncertlátogató? Önfeledt, zsigeri együtt muzsikálásra, egy-két különleges csemegére a Tátrai–Orszáczky szerzőpáros tollából, és hogy igazán szélesvásznú legyen a (hang)kép, egy fantasztikus zongoristára Oláh Bence személyében.

Jegyek szeptember 4-től kaphatók a helyszínen (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében.

Belépő/Ticket: 1300 HUF (elővételben) | 1800 HUF (teljes ár)

Időpont, helyszín: 2019. október 25. (péntek), 20.30, Muzikum Klub & Bisztró (1088 Budapest, Múzeum u. 7.)

További információ a koncert Facebook eseményénél.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr6015182966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása