Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Old Time RNR Magazine

Miért hívják Tojásembernek Eric Burdont?

2019. november 22. - Teakbois

01_31.jpg

A Beatles kétségkívül egyik legpszichedelikusabb szerzeménye az I Am The Walrus, amely tobzódik a Lewis Carroll-utalásokban, így a legtöbben azt feltételezik, hogy a dalban említett Eggman, azaz a Tojásember is Alice Csodaországbéli kalandjainak krónikájából származik. Azonban ez nem igaz, a Rozmár-sláger Tojásembere ugyanis nem más, mint az Animals énekese, Eric Burdon, akinek maga John Lennon adta ezt a furcsa becenevet, méghozzá igencsak pikáns okból kifolyólag.

FIGYELEM! A cikk viccesen pikáns témája miatt csak 18 éven felüli és ilyesmire nem érzékeny olvasóink kattintsanak a „TOVÁBB” linkre.

Bob Spitz híres könyvében,  a The Beatles: The Biography-ban (magyarul A Beatles teljes története címmel jelent meg) az áll, hogy Burdont Lennon azért ruházta fel a tojásemberi jelzővel, mert 1966-ban részt vettek együtt egy orgián, amelynek keretében a brit blues rock legendás alakja szex közben nyers tojásokat tört össze a vele hentergő nőkön. Eric Burdon 2002-ben adta ki önéletrajzi kötetét, a Don’t Let Me Be Misunderstood-ot, amelyből viszont az derül ki, hogy nem ő tört össze másokon tojásokat, hanem pont belőle lett tojástörésre használt „biofelület”. Adjuk meg a művésznek a lehetőséget, hogy saját szavaival regélje el, mi is történt...

02_35.jpg

Tojásember a fő becenevem, néhány haverom pedig egyszerűen csak Tojásnak hív. Elmesélem, miért… A 60-as években volt egy jamaikai barátnőm, Slyvia. Az ominózus napon korán keltem, és épp reggelit készítettem kettőnknek, méghozzá úgy, hogy zoknin kívül nem volt rajtam más. Slyvia mögém lopózott, majd egyszer csak egy amil-nitrites kapszulát nyomott az orrom alá, és kettétörte. A hatás nem maradt el, hamarosan kábultan rogytam a padlóra. Ekkor a kedvesem fogott egy tojást, beleütötte a köldökömbe, és a rántottának való szépen lefolyt a farkamra. Slyvia ezek után mohón a szájába vett, és megmutatta, miben különösen jók a jamaikai lányok. John Lennonnak egy mayfair-i házibulin büszkélkedtem el az élményemmel, pont amikor több szőkeséggel és egy ázsiai hölggyel készültünk tornagyakorlatozni a hálóban. Aztán mialatt a partnereinken ügyködtünk, John átkiabálta nekem a szoba másik végéből, hogy „gyerünk, Tojásember, dolgozd meg őket alaposan”, közben meg úgy röhögött, hogy majdnem lecsúszott a kis szemüvege a kampós orráról.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr3615318546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása