Old Time RNR Magazine

Kirk kapitánnyal kíván boldog karácsonyt az L. A. Guns

2019. december 07. - Teakbois

shatner_02.jpg

A karácsonyi giccsdömping már december elején elárasztja az üzleteket, és az utóbbi években hard rocker körökben is divatossá vált valamiféle „fenyőfás-télapós” zenei poénnal (ha viszont komolyan gondolják, az megbocsáthatatlan) előrukkolni. Így tett idén az egyébként dirty glam rockban utazó L. A. Guns is, akik nemrég megjelent karácsonyi EP-jükön még a klasszikus Star Trek sorozat és filmek Kirk kapitányát, azaz a legendás William Shatnert is csatasorba állították „vendégszavalóként”.

A Los Angeles-i rosszcsontok Another Xmas Hell című 5 számos anyagán négy feldolgozás és egy 9 másodperces átvezető kapott helyet. A banda Damned (Lemmy kedvenc punk csapata), Ramones, Slade és Billy Squire (a 80-as években nagy sikereket elérő hard rock és AOR énekes, Freddie Mercury jó barátja) szerzeményeit interpretálja. Shatner az alább hallható Billy Squire nótához dörmögött fel intrót, amely bizony sokkal élvezetesebb az azt követő zenei produkciónál (legalábbis e sorok írója szerint). Ennek ellenére még mindig szórakoztatóbb efféle ünnepi riffeléseket hallani, mint a sokadik szirupos karácsonyi ömlengést.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr3215341576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása