Old Time RNR Magazine

Ozzy Osbourne: „Randy Rhoads ma is fontos része az életemnek”

2019. december 07. - Sebők_Tamás

randyozzy.jpg

Ha egy hír kapcsán felmerül Ozzy Osbourne neve, az esetek túlnyomó többségében a tartalom feldolgozását követően hangos nevetésben törünk ki. A cikkünk végén látható videó azonban a mindig bohókás énekes komolyabb oldalát mutatja meg. Ebben a rövid riportban ugyanis Ozzy először hallja a legendás Crazy Train című dalának nyers verzióját annak felvétele óta. A nemrég 71. születésnapját ünneplő frontemberből pedig előtörnek az emlékek.

Egy amerikai tévécsatorna 2011-es műsorában több mint három évtized után először hallhatta Crazy Train című legendás dalának nyers változatát Ozzy Osbourne. A világhírű heavy metal énekest láthatóan megérintették a történtek. Látványosan meghatódott szerzőtársa, a gitáros Randy Rhoads munkáját hallgatva.

Mindig gondolok Randyre. Nagyon fontos része volt az életemnek, és egy bizonyos fokig még ma is az.

A videóban a hangmérnökök előtérbe hozzák Randy játékát, és a zseniális zenész pazar gitárszólóját is lejátsszák Ozzynak.  

Ez az egész keserédes! Randy pár nap múlva meghalt. Olyan, mintha visszatérnék abba az időszakba, ami felejthetetlen, de ugyanakkor szörnyű is. Csak azt kívánom, bárcsak tovább velünk maradhatott volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr3615341058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása