Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Old Time RNR Magazine

A Bon Jovi hamis orgiája

2020. február 06. - Teakbois

01.png

Egyértelműen a Bon Jovi számít a rocktörténelem legcsaládbarátabb zenekarának, szépen megkomponált imázsuknak köszönhetően senkinek sem jutna eszükbe róluk, hogy e fiúk lázadási hajlamtól fűtve kezdtek zenélni – sokkal inkább tűnnek egy csapatnyi vidám legénynek, akik a népes rokonsággal zajló grillezések közti időt töltik ki turnékkal és stúdiózással. 1985-ben azonban még bennük is lakozott némi kérészéletű kalandvágy, és amikor élelmes menedzserük úgy határozott, hogy a lemezeladás növelése érdekében mindenképp készíteni kell róluk egy pikáns fotósorozatot, egy percig sem kellett győzködni őket.

FIGYELEM! Egyes illusztrációk meztelenséget ábrázolnak, emiatt csak 18 éven felüli és ilyesmire nem érzékeny olvasóink kattintsanak a „TOVÁBB” linkre. 

A valóban rendkívül nagy összegabalyodást sugalló felvételeket a zenekar egykori menedzsere, Rich Bozzett megbízásából készítette Ross Marino, de csupán 2010-ben, Bozzett Sex, Drugs And Bon Jovi című könyvében láttak napvilágot. Noha a banda eleinte jópofa húzásnak tartotta a fotózást, a képek láttán visszakoztak, az énekes Jon Bon Jovi pedig arra kérte a menedzsert, hogy semmisítse meg azokat. Bozzett beleegyezett, hogy mégsem publikáltatja a felvételeket, azonban esze ágában sem volt megszabadulni tőlük. „Nagypapa korotokban örülni fogtok majd, hogy ilyen fotók is fennmaradtak rólatok” – mondta protezsáltjainak.

02_37.jpg03_16.jpg

Jon Bon Jovi ekkor már jó ideje együtt élt kamaszkori szerelmével, Dorothea Hurleyvel − akivel most, 2020-ban is házasok −, és a hölgyet valószínűleg nem tette volna különösebben boldoggá, ha a párját hűtlen léhűtőnek ábrázolják a bulvársajtó igényeinek kielégítése végett. A képek a banda 7800° Fahrenheit című albumának promóciójához születtek. Ekkoriban a Bon Jovi egyik legfőbb riválisának a Mötley Crüe számított, és Bozzett úgy vélte, rosszfiúsabbá kell tennie a saját srácait, különben a Los Angeles-i huligánok hamar lekörözik őket népszerűség terén. De ahogy az előző bekezdésben említettem, végül ejtette a tervet, a fotók pedig egy fiók mélyén landoltak. Bozzett 2010-es könyve mellesleg ugyancsak hamis látszatot kelt: hatásvadász címe ellenére alig tartalmaz a Bon Jovival kapcsolatos drogsztorit, szexet (pláne házasságon kívülit) meg szinte semennyit. New Jersey sztárzenészei menthetetlenül ártalmatlanok.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr8015461374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása