Old Time RNR Magazine

Van, akitől az Iron Maiden főnöke is fél

2020. március 07. - Teakbois

harris.jpg

Steve Harris, az Iron Maiden basszusgitáros vezére arról nyilatkozott a Classic Rocknak adott friss interjújában, hogy léteznek olyan rocksztárok, akikért annyira rajong, hogy még ma, a világ egyik legnépszerűbb metálbandájának tagjaként sem mer csak úgy odamenni hozzájuk és beszédbe elegyedni velük. Ilyen megközelíthetetlennek vélt „istenség” számára Peter Gabriel, a Genesis egykori énekese és Ian Anderson, a Jethro Tull fuvolista-énekes frontembere is.

Ha nagyon rajongasz egy bandáért, meg sem fordul a fejedben, hogy együttműködést kezdeményezz velük. Annyira piedesztálra emeled a tagokat, hogy ez kizárja a normális kommunikáció lehetőségét. Ian Andersonnal sokáig még véletlenül sem akartam összefutni, nehogy motyogó autogramkérő váljon belőlem a jelenlétében. Peter Gabriellel egyszer viszont teniszeztem, amikor ugyanabban a szállodában laktunk. De nem mondtam neki semmit, mert nem akartam égni, és talán azt sem tudta, ki vagyok. Egyszerűen csak két muki voltunk, aki egymásnak ütögette a labdát. Akivel talán mégis képes lennék együtt zenélni anélkül, hogy folyton elájulnék a megilletődöttségtől a jelenlétében, az Michael Schnenker, a UFO legendás szólógitárosa. Ő a kedvencem a rock húrnyűvői közül.

A pletykák szerint az Iron Maiden befejezte a soron következő stúdióalbumának munkálatait, de Harris egyelőre nem kívánta kommentálni a sajtóértesülést. A zenekar egyébként Jethro Tull- (Cross-Eyed Mary) és UFO-feldolgozást (Doctor Doctor) is készített már eddigi karrierje során.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr9615509188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása