Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Old Time RNR Magazine

Lemmy: Túl sok szesz helyett túl sok szex

2020. március 14. - Teakbois

lemmy-kilmister-motorhead.jpg

A Motörhead 1980 júliusában lépett fel a staffordi Bingley Hallban, megannyi vendégzenekar társaságában. E jeles napon és helyszínen vehette át a csapat (egy II. Erzsébet-imitátortól, aki később hőseink Sex Pistols-feldolgozásának klipjében is felbukkant) a Bomber című 1979-es albumáért járó ezüstlemezt, ugyanis az anyagból eddigre 250 ezer példány talált gazdára. Azonban Lemmyék számára nem csupán ezért maradt emlékezetes a fellépés, hanem azért is, mert a minden önpusztítói viszontagságot remekül tűrő basszusgitáros frontember – tőle szokatlan módon – ezúttal kidőlt a sorból, utána pedig egyedi magyarázattal állt elő.

FIGYELEM! Egyes illusztrációk meztelenséget ábrázolnak, emiatt csak 18 éven felüli és ilyesmire nem érzékeny olvasóink kattintsanak a „TOVÁBB” linkre. 

Lemmy Kilmister a július 26-i staffordi bulira meglehetősen kifacsart állapotban érkezett: már 72 órája volt fenn ekkor megszakítás nélkül, ráadásul ipari mennyiségű Jack Danielst és kokaint sikerült a szervezetébe juttatnia a három napnyi idő leforgása alatt. A ráadás előtt a backstage-ben annak rendje és módja szerint összeesett, mire két tettestársán, a szintén nem aszkétai életet élő Phil Taylor doboson és Eddie Clarke gitároson azonnal úrrá lett a pánik. Kilmister mester végül arra tért magához, hogy a kollégái épp azon sopánkodnak fölé hajolva, vajon mi lesz velük nélküle (természetesen nem barátként, hanem pénzkeresőként)… Lemmy azonban nem lett volna Lemmy, ha nem tápászkodik fel nyomban és nem fejezi be a bulit.

lemmy_55.jpg

02_07_1.jpg02_1_22.jpg02_5_9.jpg

A rocklegenda ezt követően több interjúban, majd 2002-ben White Line Fever című önéletrajzában így vallott az esemény kiváltó okáról: 

Az ájulásom kapcsán azt nyilatkoztam a lapoknak, hogy azért fordulhatott elő, mert közvetlenül a fellépés előtt háromszor is leszoptak, és ez túl soknak bizonyult a jóból. Természetesen ennek semmi köze sem volt a dologhoz, de baromi rocksztárosan hangzott. Viszont a szopások tényleg megtörténtek: a háromból kettőt egy rendkívül csinos indiai lány vállalt be, akit alig akartam ott hagyni utána. Eddie persze rögtön nyavalyogni kezdett a sajtónak arról, hogy túl sokat iszom, és ez veszélyezteti a karrierünket. Némileg hiteltelenítette a mondandóját, hogy mindig merev részegen aggodalmaskodott az alkoholfogyasztásom miatt.

Most pedig hallgassuk meg a témába vágó Motörhead-nótát!

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr1815519988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása