Old Time RNR Magazine

Csontokat dobál a Deep Purple

2020. március 20. - Teakbois

deep_purple_100.jpg

Június 12-én jelenik meg világszerte a klasszikus hard rock egyik fő zászlóvivőjének számító Deep Purple huszonegyedik stúdióalbuma, a Whoosh!, amelyről immár kiszivárgott az első dal is: ez a Throw My Bones címet viseli, és Ian Gillan énekes szerint a világ jelenlegi állapotára reflektál.

Az eddig több mint 100 millió albumot eladó legendás csapat Nashville-ben rögzítette legújabb produkcióját, és megint Bob Ezrin producerrel dolgozott (Alice Cooper, KISS, Pink Floyd, stb.). Az anyag turnéja tavasszal indulna, és egyelőre még nem tisztázott, hogy csúszni fog-e a koronavírus-járvány miatt. A nálunk is roppant népszerű banda tavaly decemberben, a Budapest Arénában lépett fel legutóbb Magyarországon, a lemezmegjelenést követő koncertkörút azonban elkerül minket.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr6215538218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása