Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Old Time RNR Magazine

A Led Zeppelin legszexibb meggyalázása

2020. május 04. - Teakbois

cei8aj1weaawbms.jpg

Blonde On Blonde: Ez a címe Bob Dylan 1966-os, ma már kultikusnak számító albumának, valamint 1967 és 1972 között működött ilyen néven egy pszichedelikus rockot játszó walesi alakulat is, akiket természetesen az ikonként tisztelt költő-énekes lemeze ihletett meg. Az 1977-ben alakult, két szőkített aktmodell által életre hívott Blonde On Blonde formáció viszont már egyáltalán nem az isteni Bob nyomdokain haladt, sőt: esetükben a zenekarnév szó szerint arra utalt, hogy „egyik szőke a másikon”, a hölgyekről ugyanis gyakran készültek leszbikus hangulatú képsorozatok ekkoriban − diszkóslágerüket, a Led Zeppelin Whole Lotta Love-jának 1978-as feldolgozását szintén egy szapphikus lemezborítóval támogatták meg.

FIGYELEM! Egyes illusztrációk meztelenséget ábrázolnak, emiatt csak 18 éven felüli és ilyesmire nem érzékeny olvasóink kattintsanak a „TOVÁBB” linkre. 

Nina Carter és Jilly Johnson a ’70-es évek legnépszerűbb „3. oldali lányai” közé tartoztak: így hívták Nagy-Britanniában azokat a nőket, akiknek fedetlen keblű fotóit rendszeresen közölte az ominózus harmadik oldalán a The Sun vagy a Daily Mirror. Valószínűleg egy élelmes producer ötlete volt, hogy idővel diszkóduót faragjon belőlük, de ilyen minőségükben csupán mérsékelt sikert arattak, bár a zenei téren mindenevő Japán így is a lábuk előtt hevert. Nina ekképp nyilatkozott az Evening News-nak 1978-ban ottani rajongóikról: 

A japán férfiak megvesznek értünk. A koncertek után térden csúsznak az öltözőnkbe, és könyörögnek, hogy tegyük a rabszolgáinkká őket.

blonde-on-blonde-nina-carter-jilly-johnson-whole-lotta-love-pye-3.jpg

A kérészéletű csapat legemlékezetesebb dala a Led Zeppelin Whole Lotta Love című mega-rockságerének pikáns feldolgozása lett. Noha ízig-vérig diszkónótát csináltak az alapanyagból, ami rocker körökben bizony szentségtörésnek minősül, kénytelen vagyok elismerni, hogy ez a „diszkósítás” a maga módján ütősre sikeredett; kellemesen keményen szól benne a gitár, és lényegesen jobban esik a vájt fülnek, mint bármelyik lerágott csont a Boney M. vagy Neoton Família repertoárjából.

A duó tagjai filmekben is felbukkantak: szerepet kaptak José Ramón Larraz (menő spanyol aktfotós, aki később filmrendezői karrierre váltott és több klasszikus szexi horrort is forgatott) olcsó akciókomédiájában, a 1979-es The Golden Lady-ben, valamint Nina Carter egy cameo erejéig az Egy amerikai farkasember Londonban című 1981-es kulthorrorban is látható.

924full-nina-carter.jpg

Úgy tűnik, Rick Wakeman, a progresszív rock istenségeit tömörítő Yes hipergyors kezű billentyűse elég sokszor lapozott a brit bulvársajtó termékeiben a 3. oldalra, ugyanis 1984-ben feleségül vette Nina Cartert: 17 évig voltak házasok és két gyermekük született.

wakeman_carter_22.jpg

Ráadás: Egy kis ízelítő Nina Carter akt-életművéből.

32810_nc802b_123_204lo.jpg

69254_nc407314_123_104lo.jpg

74529_32nina_123_816lo.jpg

79466_nc0073_123_205lo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr5615655402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása