Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Old Time RNR Magazine

Rock-sztriptíz a Szörnyklubban

2020. június 13. - Teakbois

monster_club_22.jpg

1981-ben került a mozikba a brit Amicus filmstúdió The Monster Club című produkciója. Az ízig-vérig retro horrorfilmben az ikonikus Vincent Price egy öreg és igen szomjas Drakula-rokont alakít, aki annak rendje és módja szerint nyakon harapja az utcán útjába kerülő és ugyancsak vén John Carradine-t (David Carradine papája), akit aztán vámpírrá válása megünneplése végett meginvitál a Szörnyklubba. A válogatott rémlények éjszakai mulatójában három zenés műsorszám között Vincentünk három kedves kis történetet mesél újdonsült áldozatának: szó esik dúsgazdag hibrid szerzetről, békés családi életre vágyó vérszívókról, valamint hullaevő elmebetegekről. Azonban a film egyik legemlékezetesebb jelenete nem a hátborzongató anekdotázáshoz kapcsolódik, hanem egy elsöprő erejű betétdalhoz.

FIGYELEM! A cikk viccesen pikáns témája miatt csak 18 éven felüli és ilyesmire nem érzékeny olvasóink kattintsanak a „TOVÁBB” linkre.

Chris Thompson, a hetvenes és nyolcvanas években nálunk is népszerű progresszív rockzenekar, a Manfred Mann’s Earth Band énekes-gitárosa 1979-ben úgy döntött, ő is kipróbálja magát bandavezérként, mert kezdte untatni a billentyűfenomén Mr. Mann mellett betöltött másodhegedűsi szerepkör. Életre hívta hát a Night nevezetű formációt, amely igényes, de invenciótól és keménységtől mentes rádiórockkal próbált érvényesülni – mérsékelt sikerrel, aminek következtében két stúdióalbum után 1981-ben feloszlott a kompánia. Azonban mielőtt beszüntette volna a működését a csapat, a Szörnyklubhoz készített egy olyan ütős betétdalt, amelyről rögtön az jutott az eszembe, hogy ha ilyen irányt jelöl ki maguknak Thompson a középutas megoldás helyett, talán még ma is létezne az együttes. A film sztriptízjelenete alatt – amelyben a vetkőzőszámot abszolváló hölgy csontig lecsupaszítja magát − Stevie Lange énekesnő a legnevesebb hím frontemberek többségét megszégyenítően süvölt, karcos hangjától Jerikó falai másodszor is összeomlanának… Olyan átéléssel és fenyegetően dalol arról, hogy a sztriptíztáncosnő is ember és ne nézze le senki, hogy minden potenciális beszólogató vendégnek inába száll tőle a bátorsága.

A Night kérészéletűnek bizonyulását követően Lange igen hamar az Egyesült Királyság egyik legkeresettebb énektanárjává vált, és végül olyanok hangszálait edzette, mint például Robbie Williams. A tanítvány 2000-ben azzal tisztelgett mestere előtt, hogy a Rock DJ című, cseppet sem rockos bugyutácska slágerének klipjébe belecsempészett egy szintén „csontig hatoló” sztriptízt, amely jóval véresebbre sikeredett a Szörnyklubosénál.

monster_club_24.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr5315808224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása