Old Time RNR Magazine

Videopremier: The Trousers – Anarchy In The YUK

2020. december 11. - Sebők_Tamás

the_trousers_2.jpg

A koncertezési lehetőségek 2020-as átmeneti megszűnése miatt alternatív megjelenési lehetőségek után kellett néznie a The Trousers zenekarnak is. Ezek egyike volt az NKA egyik pályázata, ami rövid, közönség nélküli koncertek felvételéhez nyújtott támogatást. Miután sikeresen megnyerték a pályázatot, Kőváry Zoliék az ősz elején nekiláttak a megvalósításnak. Helyszínnek a Supersonic – KVLT & Blue Hell-t, közismert nevén a Kék Yukat választották. A koncertvideót Zoli unokaöccsének, Kőváry Dánielnek és csapatának köszönhetjük, akikkel az elmúlt egy év során már két klipet (Drowning In Numbers és You Got Me Rollin’) is csináltak együtt.

A hangfelvételt Terényi Róbert, a Robi & The Hallucinators vezetője készítette, a végső keverést Robi, a Trousers gitárosa, Locke Peti és Zoli hozták tető alá. A koncertfilm öt dalt tartalmaz, ebből kettő a 2018-as Invisible Darkness-en, három az azt megelőző, Mother Of Illusion albumon hallható. A Hallucinators lett volna a Trousers vendége a szokásos Robotos évzáró bulin. Zoli ezt mondta a közeljövő várható eseményeiről:

Elkezdtünk dolgozni a hatodik stúdiólemezünkön Cs. Szabó Zoltánnal, korábbi dobosunkkal a budapesti Artist Factoryban, és öt dal dob-, basszus- és gitársávjait már rögzítettük. Amint a járványhelyzet engedi, folytatjuk a felvételeket, és szeretnénk a tavasz folyamán megjelentetni először a beharangozó klipet, majd a nagylemezt. Reméljük, hogy nyáron vissza tudunk térni a koncertezéshez, rengeteg külföldi bulink elmaradt az elmúlt hónapokban, ezeket szeretnénk bepótolni.  

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

I WEB  I   I  FACEBOOK  I   I  YOUTUBE  I   I  INSTAGRAM  I   I  SPOTIFY  I   I  E-MAIL  I

 

fotó: Pandur-Balogh Norbert

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr7316328274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása