Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Old Time RNR Magazine

Connie Hamzy: A rockdobosok és Bill Clinton kedvence

2021. augusztus 29. - Teakbois

2_2.jpg

A Motörhead Lemmy Kilmisterének meghatározása szerint a groupie nem csupán megveszekedett rockrajongó nő, aki „skalpvadászként” fekszik le sztárzenészekkel, hanem afféle pótfeleség is, aki mos, főz és takarít az átmenetileg nála idéző hírességekre, akik a lelküket is kiöntik neki, aztán továbbállnak a következőhöz, akivel ugyanezt teszik. Vannak a zenekart mindenhová köthető groupie-k, és vannak olyanok, akik egyetlen népszerű koncerthelyszínhez köthetők, az ott fellépő bandák és előadók rendszeresen felkeresik őket. Connie Hamzy az utóbbiak közé tartozott: két világhírű zenész is írt róla dalt, valamint majdnem sikerült felzárkóznia Monica Lewinsky mellé.

FIGYELEM! A cikk témája a rocksztárok hedonista életvitele, emiatt csak 18 éven felüli és ilyesmire nem érzékeny olvasóim kattintsanak a „TOVÁBB” linkre.

Connie Hamzy a 60-as évek második felében vált hatalmas rockrajongóvá, majd groupie-vá, méghozzá olyanná, aki elsősorban a dobosokra gerjedt. Első komolyabb hódításának Jerry Edmonton, a Steppenwolf gyakran dalra fakadó bőrcsépelője mondható. Connie két tulajdonságára igencsak büszke: az egyik az őszintesége, a másik az orális technikája. Igen valószínű, hogy ő ihlette a Steppenwolf For Ladies Only című 1972-es albumának egyik Edmonton-jegyezte dalát, a Jaded Strumpet-et, amelynek szövege pont egy ilyen nőről szól, és bővelkedik a pikáns utalásokban.

Ennél is egyértelműbb a helyzet a Grand Funk Railroad listavezető slágere, az 1973-as We’re An American Band esetében, amelyben Connie már név szerint szerepel, sőt a dalt éneklő Don Brewer dobos, akivel természetesen közeli kapcsolatba kerültek, a groupie „szülőváros székhelyét”, Little Rockot is belevette a szövegbe. A múzsa egészen addig nem is tudott a dal létezéséről, amíg egy barátnője nem szólt neki, hogy egész álló nap ezt játssza minden rádió, és az egyik műsorvezető Connie teljes nevét is bemondta (a számban csak a keresztneve hangzik el). Ezt követően rocksztárok tucatjai adták meg egymásnak Miss Hamzy számát és címét, mivel kíváncsiak lettek arra, hogy tényleg annyira belevaló csaj-e, mint amilyennek Brewer megénekelte. A dobos partnerlista így aztán további nagy nevekkel bővült: John Bonham a Led Zeppelinből, Keith Moon a Who-ból, Mick Fleetwood a Fleetwood Mac-ből, Alex Van Halen a Van Halenből, valamint Don Henley az Eagles-ből. Connie a Sasok közül egyébként Joe Walsh énekes-gitárost is behálózta. (Minden kalandjáról részletesen beszámol 1995-ös önéletrajzi kötetében, amelynek címe Rock Groupie: The Intimate Adventures Of Sweet Connie From Little Rock.)

hamzy_22.jpg

1991-ben az arkansasi groupie azzal hívta fel magára a bulvármédia figyelmét, hogy váltig állította: majdnem szexeltek 1984-ben a házas Bill Clintonnal, aki akkor csípte fel, amikor egyazon szállodában időztek. Az aktusra a szálló mosodájában került volna sor, de az egyik ottani alkalmazott rájuk nyitotta az ajtót, így az affér nem teljesülhetett be. Clinton 1992-es kampányának kommunikációs főnöke, George Stephanopoulos azt nyilatkozta, hogy valójában teljesen másképp zajlott a „találkozó”: az állandó nyomulásáról híres Hamzy váratlanul Clinton elé pattant a hotel folyosóján, és felrántotta a bikinifelsőjét, hogy megmutassa az elnöknek, mivel áldották meg az istenek, de ettől eltekintve semmi sem történt. Hamzy 2016-ban, immár Donald Trump elkötelezett híveként, saját költségén poligráfos vizsgálatot csináltatott az eset kapcsán, majd annak pozitív eredményét elküldte a republikánus elnökjelölt stábjának, mondván, hátha fel tudják használni Hillary Clinton nevetségessé tételéhez. Trumpék azonban nem kértek Hamzy segítségéből.

2_1.jpg

Connie Hamzy Ringo Starr (Beatles) és Joe Walsh (Eagles) társaságában

MÉG TÖBB TEAKBOIS-FÉLE RETRO:

Yes: Űrkalandok és végtelen szeretet

Yes: Asztrális utazás a prófétával

Yes: Életrevaló igenemberek

Kansas: Topeka maszkos hősei

Cher és a felhevült matrózok (18+)

Cher: „Inkább benned hinnék!”

Johnny Hallyday: Férfias rock francia módra

Screamin’ Jay Hawkins: Twin Peaks és érzéki lebujzene (18+)

Halál és élvhajhászat Velencében (18+)

Mi a frász történik az Árnyzónában? (18+)

A békabirodalom visszavág (18+)

Egy magyar zseni (szex)kalandjai (18+)

Ken Russell és a világ legszexibb operafilmje (18+)

Mindenre kapható modellek életveszélyben (18+)

Az „elszálló” ügyvéd és a bájos hippilány (18+)

Cápa- és kincsvadászat Vad Kornéllal (18+)

A simlis bankrabló és a vagány szende (18+)

A két Derek, Donald Trump és a kéjsóvár szellem (18+)

Sophia Loren elátkozott románca (18+)

A tanárnő, aki a diákja tüzével játszott (18+)

Franco Nero, a rettenthetetlen cápavadász (18+)

Két fejjel sem fenékig tejfel az élet! (18+)

Így nem lehet egy hölggyel bánni! (18+)

Fekete Éva, a legszebb kígyóbűvölő (18+)

James Bond kedvese az óriásaligátor ellen (18+)

A zsoldos, aki lesmárolta a diktátort (18+)

A magánkopó és a kéjsóvár díva (18+)

Végzetes telefonhívás (18+)

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr3615665672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2021.09.23. 21:33:13

Gazdag életpálya...
;-)
süti beállítások módosítása