Old Time RNR Magazine

Szívrohamot kapott a Lynyrd Skynyrd gitárosa, Gary Rossington

2015. október 14. - Sebők_Tamás

f7bd_gma_gary_rossington.jpgGary Rossington az utolsó tag a Lynyrd Skynyrd eredeti felállásából. A gitárost sajnos október 8-án súlyos szívroham érte, ami miatt folyamatosan megfigyelik az állapotát. Rossington lánya, Mary Elizabeth a következőket tette közzé a Facebookon:

„Nagyon közel voltunk ahhoz, hogy elveszítsük őt. Mindannyian azért imádkozunk, hogy az új technológiáknak köszönhetően meggyógyuljon a szíve.”

A gitáros rajongói és barátai szinte azonnal megkezdték támogatását a közösségi médiumokban. Elsőként a Lynyrd dobosa, Artimus Pyle tett közzé egy bejegyzést, de a Foghat tagjai is lélekben Rossington-nal vannak, és mi magunk is mihamarabbi gyógyulást kívánunk a 63 éves gitárosnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr167966744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása