Old Time RNR Magazine

Gary Rossington: - „Hamarabb visszatérek, mint azt gondolnátok”

2015. október 15. - Sebők_Tamás

gary-rossington-630x420.jpgMint arról nemrégiben beszámoltunk a Lynyrd Skynyrd gitárosa, Gary Rossington egy hete szenvedett szívinfarktust. A zenész nem győzött hálálkodni a barátainak és a zenekar rajongóinak a sok kedves, bátorító szóért, és meg is nyugtatott mindenkit, hiszen már arról beszélt, hogy nagyon hamar színpadra fog állni.

„Csak szeretném megköszönni mindenkinek a jó kívánságokat és a támogató szavakat.” – írja a gitáros a Facebookon. „Hamarabb visszatérek, mint azt gondolnátok. Ennél több kell, hogy eltegyenek láb alól.”

A zenész betegsége miatt a Skynyrd kénytelen volt lemondani két közeli koncertjét: október 16-án és 17-én. Az ezt követő fellépésre novemberben kerül sor és reméljük, hogy akkor már Rossington-t is látni fogjuk a színpadon.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr507970831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása