Old Time RNR Magazine

Jimmy Page – „Az új lemezem merőben eltér a megszokott Led Zeppelintől”

2015. december 10. - Sebők_Tamás

jimmy-page.jpgA Led Zeppelin gitárikonja, Jimmy Page nemrégiben bejelentette, hogy 2016-ban új szólóalbumot fog készíteni. Egy nemrégiben készült interjúban azt is elárulta, hogy akik egy újfajta Led Zeppelin anyagra várnak, azoknak csalódniuk kell, továbbá arról is beszélt, hogy ha minden jól megy, akkor jövőre turnét is indít az új anyaggal.

„Nagyon hosszú idő eltelt, hogy eljussunk erre a pontra, de kifogástalanul szeretném véghezvinni a tervemet. Lesznek rajta meglepetések.”

Page azt is elmondta, hogy az új anyag és a turné ötlete nem most fogalmazódott meg benne, de a Led Zeppelin újrakiadási kampánya miatt most lett aktuális a történet.

„Ez az egész attól függött, hogy mikor lesz újra szabadidőm. Sokat dolgoztam a Led Zeppelin anyagokkal az elmúlt években, és most már a hátam mögött tudhatom a dolgot, szóval jövőre jöhet a nagy bumm!”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr208154374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása