Old Time RNR Magazine

Ozone Mama sláger kicsit másképpen

2016. március 23. - Sebők_Tamás

imola.jpgAz internet adta lehetőségnek köszönhetően sokszor találkozhatunk zene, vagy videómegosztó portálokon olyan tartalommal, amikor a lelkes rajongók dolgozzák fel kedvenceik egy-egy slágerét. A legtöbb esetben egy kellemes élményt kapunk, a cikk alján meghallgatható dal hallatán azonban rendesen felkaptuk a fejünket.

Kurucz Imola a hazai vintage-rock csapat, az Ozone Mama egyik első nagy slágerét, a ’High Octane Fuel Baby’-t dolgozta át a saját szájízére. Nyolc éves kora óta gitározik, énekel és így nyilatkozott az általa kiválasztott együttesről és dalról:

„Hatalmas Ozone Mama rajongója vagyok. Hazai terepen szerintem ők messze a legigényesebb, legtehetségesebb zenekar. Főleg rock és blues zenét hallgatok, de leginkább a grunge-ra vagyok rákattanva. A dal, amit választottam az együttes egyik olyan száma, ami nagyon könnyen az ember fejében marad és akusztikusan is többé-kevésbé megvalósítható.”

Hölgyek és Urak! Kurzort a "play" gombra és klikk!

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr358521172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása