Old Time RNR Magazine

Heart - James Hetfielddel erősítenek új albumukon a rockdívák

2016. augusztus 14. - Sebők_Tamás

heart.jpgÉlőben mutatta be 16. albumának címadó dalát a világ legrockosabb dívapárosa, az Ann és Nancy Wilson alkotta Heart. A ’Beautiful Broken’ élő videóját most ti is megtekinthetitek a cikk alján. Az új lemez a Concord Bicycle Music kiadásában elérhető már egy hónapja, és  az egyik érdekessége, hogy a Metallica vezére, James Hetfield is vendégszerepet kapott a korongon.

„James és a férjem már nagyon régóta barátok. Amikor hallgattuk a ’Beautiful Broken’ bónusz dal változatát, az jutott eszembe, hogy ez egy igen agresszív, velejéig rock dal. A férjem ekkor feldobta az ötletet, hogy mutassuk meg James-nek, biztos kitalál rá valamit. James-nek persze nagyon tetszett, el is küldtük neki a dalt, ő pedig nagyszerű munkát végzett rajta; a zenéhez, a szöveghez és az énekhez is hozzátett, így elkészítve ezzel az album egyik legkülönlegesebb dalát” – mesélt a különleges együttműködésről Nancy Wilson, a zenekar gitárosa.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr7710409944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása