Old Time RNR Magazine

Gondtalan repülésbe kezd új klipjében az ARON’S LCC - Íme a Fly

2017. február 08. - Sebők_Tamás

cover_1.jpg

Az ARONS Land Cargo Co., Hajba Áron egykori Jazzékiel-gitáros tavaly év évégén megjelent debütáló lemezének harmadik, ezúttal szövegvideója a Fly című dalra forgott. A klip Áron hosszú amerikai és európai utazásai közben készített „homevideóinak” felhasználásával készült, Kósa Péter utólagos felvételeivel, operatőri közreműködésével. Az Always Closer Never There lemez anyaga teljes egészében a február 16-i lemezbemutató koncerten lesz először hallható.

Az ARONS Land Cargo Co. Always Closer Never There című albuma tavaly decemberben látott napvilágot a Klinik gondozásában, a megjelent kritikák közül több az év legizgalmasabb lemezei közé sorolta azt. Hajba Áron és a fivérei alkotta blues-folk-vintage rock zenekara február 16-án mutatja be a lemezanyagot a budapesti Gödör klubban. A lemezbemutató koncertet a pécsi Junkie Jack Flash zenekar lendületes és szenvedélyes előadásáról ismert frontembere, Pető Szabolcs vezeti fel.

A koncert Facebook eseményét itt találjátok!

A 2016-ban alakult Klinik fiatal zenészek, producerek és grafikusok közösségeként a labelhez tartozó művészek munkáját segíti lemezeik gondozásával, kiadásával, szervezéssel és PR-ral. Hajba Ároné mellett jelenleg a Jazzékiel, az Anton Vezuv, a Musica Moralia és a Deadmen következő produkcióin dolgozik.

Arons Land Cargo Co. Facebook: www.facebook.com/aronslcc
Klinik Label: www.kliniklabel.com

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr4012237906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása