Old Time RNR Magazine

Így bulizik 15.000 ír az egyik legnagyobb folk himnuszra

2017. március 07. - Sebők_Tamás

gw_rirl.jpg

Az ír folk egyik legendás alakja Steve Earle. Country-s, folkos zenéje és fülbemászó dallamai sokak szívébe férkőztek be az idők folyamán, azonban nyugodtan állíthatjuk, hogy legnagyobb slágerére már-már himnuszként tekintenek egy Nyugat-írországi városban, Galwayben. A fekete hajú és kékszemű galwayi lány dalához (Galway Girl) a tengerparti városban készítettek videót 15.000 lakos részvételével.

A 2016 júniusában rögzített kisfilmen jókedvű ír népek zenélnek, táncolnak, örömteli hangulatban csatlakoznak olyan zenészekhez, mint Sharon Shannon, Mundy, We Banjo 3, Amazing Apples, Roisin Seoighe, Lackagh Comhaltas, vagy Galway Rose Rosie Burke. A résztvevők számával egyébként a videó a legnagyobb utcai előadás rekordját is megdöntötte. Csekkoljátok le ezt a nagyon hangulatos kisfilmet.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr3612320809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása