Old Time RNR Magazine

Ismét Szentesen a blueskirály

2017. április 15. - Sebők_Tamás

deakbill.jpg

Tavalyi nagysikerű koncertje után ismét Szentesen ad koncertet a Deák Bill Blues Band. Az immáron 47 éve a magyar rockzenei pálya elitjébe tartozó együttes április 22-én lép az ifjúsági ház színpadjára a Zene-Világ-Zene Graffiti koncertsorozat keretein belül.

Még nem hallottam ilyen fekete torkú fehér embert! – mondta a nemrégiben elhunyt Rock ’N’ Roll világsztár, Chuck Berry 1984-es közös budapesti koncertjükön. A hét szólólemezzel, valamint hat Hobo Bluesband lemezzel rendelkező Bill lapunknak elmondta a beat zene Magyarországra érkezésével egyidőben döntött a zenei pálya mellett. Szegény családból származott, ami szinte egyenesen a blues zenéhez vezetett. A számos szakmai siker és kiadott nagylemez mellett Deák Bill Gyula többek között Állami Ifjúsági-, Artisjus-, és Fonogram-díjat is kapott, ezek mellett Kőbánya díszpolgára és a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje díjat is megkapta.

Akár csak a tavalyi évben, idén is a mindszenti Exon zenekar indítja be az estét 20 órától, és 21 órától tekinthetik meg a blueskirály előadását.

 

Billel tavalyi nagysikerű koncertje előtt beszélgettünk, az interjút itt olvashatjátok.

Jegyek a Discos Tours utazási irodában, a hangversenyközpontban, a Bootleg Rock Shopban és a Művelődési és Ifjúsági Házban vásárolhatók.

Facebook esemény: itt!

További Információ:

l Deák Bill Gyula l      l Zene-Világ-Zene l

 

Fotó: Vecseri Ferenc (Fred)

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr4012427937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása