Old Time RNR Magazine

Az Amberjack nyitja Dan Patlansky koncertjét

2017. július 21. - Sebők_Tamás

kiadvany2.jpg 

Szeptember 8-án ismét az A38-on koncertezik a dél-afrikai gitárhős, Dan Patlansky. A héten az is eldőlt, hogy a fővárosi Amberjack vezeti fel az estét. Így tehát garantált egy a fiatalos, lendületes blues-rock esemény.

Dan Patlansky nem mindennapi előadása tavaly elkápráztatta a hajó közönségét, és nem meglepő, hogy idén is nagy az érdeklődés a koncertjére. A fiatal gitáros az IntroVertigo lemezét turnéztatja, de már az „utánpótlásról” is szó esett például abban az interjúban, amit az OTRNR készített Dan-nel. A beszélgetést itt tekinthetitek meg.

Az Amberjack nemrégiben adta ki első, Storm című nagylemezét, mely igen pozitív kritikákat kapott a hazai szaksajtótól. Természetesen mi is írtunk róla, lemezajánlónkat itt olvashatjátok. A srácok tehetségét az is bizonyítja, hogy tavaly a Pulzus Tehetségkutatót aranyérmét is bezsebelték. Aerosmith, Cream, Led Zeppelin: a hatások megvannak, így nem ajánlatos késlekedni.

Az eseményt a LOTS Music szervezésében rendezik meg az A38 Hajón szeptember 8-án. A facebook eseményt itt találjátok.

További info: I LOTS Music I   I DAN PATLANSKY I   I AMBERJACK I

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr1212678909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása