Old Time RNR Magazine

A detroiti garázs zenét hozzák Budapestre

Nothing Stops Detroit - Delirium Falcon és P. Iggy koncertek a Hunnia Bisztróban

2017. október 22. - Sebők_Tamás

22048136_1876359132378274_3451028721592601695_o_1.jpg

A detroiti garázsrock színtér két zászlóshajójának számító zenekar, az MC5 és a The Stooges zenéjének állít örök emléket a Delirium Falcon és a P.Iggy csapata. A srácok összefogtak és október 27-én a Hunnia Bisztró színpadán avatják be a közönséget a két legendás együttes slágereibe. Az igazi rockzenei csemegének számító estére jelképes 600 ft-ért bárki jegyet válthat.

Delirium Falcon

Hogy is jellemezhetnénk a csapatot? MC5 és ami mögötte van. Szóval számos legendás rockzenekar. Olyan hatalmas csapatokra volt hatással a detroiti proto-punk, garázs bagázs, mint többek között a később alakult Sonic’s Rendezvous Band a The Who, a Kinks, a Motörhead, a White Stripes, de említhetnénk a skandináv garázsrock későbbi ászait, a Hellacopters-t a Gluecifer-t, vagy a Hives-t is. Az MC5 a rockzene egyik alapköve. Úgy vélem, hogy már a zenekar megalapításáért jár egy óriási pacsi a budapesti Delirium Falconnak, akik felhívják a figyelmet a Detroiti rockzene értékeire.

Facebook:  Delirium Falcon 

 

 

P. Iggy

A P.Iggy – Iggy Pop Cover Band a világ egyik legnagyobb rocksztárja, Iggy Pop legnagyobb slágereit népszerűsíti hazánkban. A detroitban alakult Stooges pedig mindmáig a garázs rock egyik legnagyobb úttörője, nem volt kérdés tehát, hogy a P.Iggy szerephez jusson az Október 27-i garázs estén.

Facebook: P.Iggy – Iggy Pop Cover Band

 

A koncert Facebook eseményét itt találhatjátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr2413049352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása