Old Time RNR Magazine

Phil Campbell & the Bastard Sons – A Motörhead gitárosa új csapatát hozza a Dürer Kertbe

2017. december 04. - Sebők_Tamás

A Lángoló Gitárok, a New Beat és a Dürer Kert szervezésében jövő év szeptemberében ismét hazánkba látogat a Phil Campbell. A Motörhead gitárosa új csapatával a Phil Cambpell & the Bastard Sons-szal lép a Dürer Kert színpadjára.

A csapat egy nagyon sikeres EP után hamarosan új nagylemezzel jelentkezik. (A lemezről írt ajánlónkat itt! olvashatjátok).   

A PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS név nem holmi blöff, a bandát ugyanis valóban Phil Campbell és három fia, Todd, Dane és Tyla alkotja, egyedül Neil Starr énekes családon kívüli. Lemmy halálát követően a Motörhead tagjai szétszéledtek, Campbell pedig 2016-ban hívta életre új zenekarát, akikkel a legendás Wacken Festivalon már a bemutatkozó koncertjük is nagyot szólt.

Ezt követően bérelt helyük volt az európai fesztiválokon, a legnagyobb stadionokban turnéztak a SAXON-nal és a GUNS N’ ROSES-zal. Tették ezt úgy, hogy mindeddig csupán egy EP-t jelentettek meg, azonban idén nyáron stúdióba vonultak, 2018. január 26-án pedig a Nuclear Blast gondozásában érkezik a The Age Of Absurdity. Hozzánk már ennek a bemutató turnéjával érkeznek szeptember 6-án.

jegyárak: 5.500 / 6.500 Ft

jegylink: https://tixa.hu/philcampbell2018_durerkert

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr9613427955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása