Old Time RNR Magazine

Stonebride – Zágrábi heavy/psych rock a Trafik Klub színpadán!

2018. január 27. - Sebők_Tamás

stonebridefly_1.jpg

A Thulsa Doom Booking meghívására, és pszichedelikus stoner szerelmeseinek legnagyobb örömére, február 23-án Budapestre látogat a több mint 10 éve aktív zágrábi Stonebride, hogy koszos, rommá fuzzolt riffjeivel, és túlvilági elszállásaival az űrbe repítse a megjelenteket. Hazai részről a jól ismert kőbányai stoner/drive rock-ot játszó Burning Full Throttle csapata, valamint az új albumán dolgozó doom/sludge banda, a Her Highness támogatja a horvátokat.

Stonebride

A srácok zenéje igen eklektikus. A heavy rock és doom-os feszes erős riffek adják az alapot, de némi alternatív, pszichedelikus rock és blues és prog-rock is befigyel. A csapat 2005-ben alakult a horvát fővárosban. Azóta 6 kiadvánnyal jelentkeztek, legutóbb a 2014-es Heavy Envelope-pal zúzták szét a kíváncsi füleket. 

 

Burning Full Throttle

Hazai vonalon egyrészről Mundi Csabiék támogatják a zágrábi csapatot. A BFT az elmúlt időszakban a stílus egyik zászlóshajójává nőtte ki magát.  Két megjelent lemezük remek kritikákat kapott a hazai szaksajtóban. KEresve sem találnák jobb csapatot ehhez a bulihoz.

 

Her Highness

 

A vecsési Her Highness már közel 4 éve tolja a drum & bass-t, persze szigorúan a hangszerek tekintetben értve ezt. A duóra akár a hazai Royal Blood-ként is tekinthetnénk a zenei elgondolásukat tekintve. A srácok eddig egy kislemezt és egy single-t mutattak be, de hamarosan albummal jelentkeznek.

 

Facebook esemény itt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr4913607377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása