Old Time RNR Magazine

A New England Patriots TOP 5 rocksztár szurkolója

2020. január 07. - fehersolyom

brady.jpg

Tavaly szeptemberben kezdetét vette az NFL 100. szezonja, amelyről mi is megemlékeztünk old time rock értelemben ITT. A parádés meccsekkel és váratlan fordulatokkal teli jubileumi szezon egyik nagy meglepetése volt, hogy a hatszoros bajnokcsapat, a Tom Brady vezette New England Patriots kiesett a rájátszásból.

A sportág szerelmesei - szinte a csapatszimpátiától függetlenül - most az tippelgetik az internet fórumain, hogy merre visz tovább az útja a legendás quarterbacknek és alakulatának. A visszavonulás, a folytatás, és még az átigazolás is szóba került. A 120 yard blog egy korrekt elemzést tett le az asztalra a témában, amelyet ITT tudtok elolvasni. 

A nagy kérdésre természetesen csak a szezon végén, nagyjából egy hónap múlva kapunk választ, Tom Brady kedvencei - zenei értelemben - közt olyan előadókat találunk , mint Jay-Z vagy Kendrick Lamar, ami nem igazán #oldtimerockandrollmagazine kompatibilis. A klasszikus rockzene nagyjai közt viszont szép számmal akadnak olyanok, akik a csapatnak szurkolnak, közülük válogattuk ki a TOP 5-öt nektek. 

1. Steven Tyler  

A bostoni illetőségű Aerosmith énekese értelemszerűen Pats szurkoló. Nem ritka, hogy személyesen is tiszteletét teszi a csapat meccsein. (Képünkön az énekes Tom Brady társaságában látható). 

tyler_brady.jpg

2. Jon Bon Jovi 

New Jersey nincs messze a Patriots otthonától így kézenfekvő, hogy a dallamos rock állócsillaga nekik kezdett szurkolni már gyermekként. A csapat iránt lojalitása évtizedek óta tart, olyannyira, hogy a This Is Our House című dalát nekik "adományozta". Ez a hivatalos "touchdown" dal azóta a Patsnél. 

3. Elton John 

A katonás fegyelméről híres Patriots és az érzelmileg túlcsordult pop-rock dalok meleg előadója közti kapcsolat valószínűtlen, de igaz. A csapat és a Rocketman közti "szerelem" azonban nem csak plátói: 2009-ben az angliai születésű Elton ellátogatott a Londonban megtartott Tampa Bay Buckeneers - New England Patriots rangadóra, ahol a jó barátja, a Pats tulajdonosa, Robert Kraft tiszteletbeli csapatkapitányi tisztséget adományozott neki. 

24076105-standard.jpg

4. Kenny Chesney

Az USA-ban igencsak népszerű country énekes számos alkalommal volt stadionok vendége, hiszen előszeretettel kérik fel a himnusz eléneklésére. Kedven fellépő helye azonban nem titkoltan a Gilette Stadion, a Hazafiak otthona. 

5. Natalie Stovall

A Pats-nek természetesen hölgy rajongói is akadnak szép számmal - elég, ha a szupermodell Giselle Bündchenre gondolunk, aki hivatalból szurkol a csapatnak, hiszen ő Tom Brady felesége. A country műfajban utazó énekesnő és multiinstrumentalista, Natalie Stovall is a New England szurkolói bázisát gazdagítja, ami azért érdekes, mert a hölgy Tennessee-ben látta meg  a napvilágot, ami annak a Titans-nek ad otthont, akik végül búcsúztatták a Patriótákat a rájátszásból.

#RememberTheTitans 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr5515396806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása