Old Time RNR Magazine

Bemutatkozik az ország első start-up blues fesztiválja: itt a Blueskohó!

2021. július 12. - Sebők_Tamás

teddy-harpo.jpg

Július harmadik hétvégéjén debütál Nagykovácsiban az ország első mini-bluesfesztiválja, a Blueskohó. A kétnapos rendezvényen a hazai blues- és rockabilly élet kiválóságai szórakoztatják a műfaj iránt érdeklődőket.

A Blueskohó első napján a szájharmonika-legenda Szabó Tamás zenekara, a The Mojo és a New Orleans-i blues piacvezető magyar bandája, a Jambalaya látható és hallható. Őket követi a második nap a rockabilly színtérről ismerős Long Tall Sonny és a Pawnshop a chicagói blues, a west coast western, a swing és a country izgalmas ötvözetével. A szombat estét Teddy Harpo egyszemélyes blues showja zárja.

A szervezők úgy döntöttek, a kényelmes és tökéletes koncertélmény érdekében a Blueskohó fesztivál mindkét napjára csak 150-150 jegy lesz kapható. A rendezvényt a jelenlegi szabályok értelmében csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők és kiskorú hozzátartozóik látogathatják. A belépés 14 éves kor alatt ingyenes. A kiváló zenék mellé a stílusos gasztronómiai élményt a fesztiválnak otthont adó Nagy Kohó biztosítja autentikus barbecue-ételekkel és speciális pulled pork szendvicsekkel. A blues hétvégére különleges New Orleans-i menü is várható!

EVENT  I   I  WEB  I 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr7816624162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása