Old Time RNR Magazine

Rush – A végső turnéról ad ki könyvet a dobos, Neil Peart

2016. március 23. - Sebők_Tamás

neil_pearth.jpgA Rush R40 turnéjáról publikál egy könyvet a csapat kiváló dobosa, Neil Peart. A pletykák szerint ez a banda utolsó ilyen sok állomást tartalmazó koncertkörútja. A ’Far and Wide: Bring That Horizon to Me!’ című 312 oldalas könyv szeptemberben lesz elérhető, amely a banda 40. évfordulós koncertjeinek történetét öleli fel.

Neil Peart egy kicsit továbbgondolta a turnéfilmek vonalát és könyvben írja meg egy-egy túra történetét, az idén megjelenő anyag már a harmadik kiadványa lesz a témában a 2011-es Far and Away: A Prize Every Time és a 2014-es Far and Near: On Days Like These után. És hogy miért is búcsúturné? Erről a dobos maga is nyilatkozott, ahol elmondja, hogy korára való tekintettel nem szeretne már többé ilyen intenzív, sok állomást felölelő turnén részt venni, ami azonban nem azt jelenti, hogy a lemezkiadásokkal is leállna minden idők egyik legnagyobb prog-rock bandája.

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr388521330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása