Old Time RNR Magazine

Visszatérő vendégünk lesz Ryan McGarvey

2016. május 16. - Sebők_Tamás

ryan-mcgarvey.jpgRyan McGarvey. A harminc éves gitáros másodjára készül Magyarországon koncertezni, tavalyi nagysikerű előadása után.

Újdonság, hogy Ryan nem a tavaly megismert ritmusszekcióval érkezik hozzánk, hanem egy korábbi dobosával, Chris Hill-el, illetve egy igazi zenész legendával, a basszusgitáros Carmine Rojas-al rohamozza meg a hajót. A blues-rock kedvelőinek szerintem nem kell bemutatnunk, azt azért elmondjuk, hogy Rojas manapság főként Joe Bonamassa zenekarából ismert, de az összes nagy (amerikai) blues-rock zenész mellett szolgált már, itt említhetjük Stevie Ray Vaughan, BB King, Tina Turner, Keith Richards, Stevie Wonder, Ron Wood, Mick Jagger, Eric Clapton nevét is. Elképesztő játéka folyton mosolyt csal az ember arcára, így nem csak a gitárok szerelmeseinek lesz kötelező a megjelenés.

Jegyárak:

Elővételben: 2900 Ft
A koncert napján: 3900 Ft

Kapunyitás: 19:00
Koncert kezdés: 20:00

A facebook eseményhez katt a flyer-re!

ryan_poster_a38_2016.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr368720366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása