Old Time RNR Magazine

Jimi Hendrix – Kiadják a Band Of Gypsys első koncertjét

2016. augusztus 14. - Sebők_Tamás

jimi-hendrix-live.jpgSzeptember 30-án jelenik a meg a Jimi Hendrix vezette Band Of Gypsys első koncertjének kiadványa, mely a ’Machine Gun: The Fillmore East First Show 12/31/69’ címet viseli.

A Filmore East koncert ismerősen csenghet azok számára, akiknek szimpatikus Jimi Hendrix zenéje, hiszem a ”Band of Gypsys” album alapjaként szolgált az 1970-ben, újév napján lejátszott koncert. Ez az új kiadvány azonban meglepetésre, az előző év, 1969 újév napján adott koncertet örökíti meg.

Az eredeti ”Band of Gypsys” album Jimi Hendrix első stúdiómunkája a Billy Cox és Buddy Miles párossal, ez a kiadvány a csapat legelső koncertjének állít örök emléket. A lemez egyik dalát, a ’Power of Soul’-t meghallgathatjátok a cikk végén.

A Jimi Hendrix, ‘Machine Gun: The Fillmore East First Show 12/31/69′ dallistája:

“Power of Soul”
“Lover Man”
“Hear My Train A Comin’”
“Changes”
“Izabella”
“Machine Gun”
“Stop”
“Ezy Ryder”
“Bleeding Heart”
“Earth Blues”
“Burning Desire”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr9310409858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása