Old Time RNR Magazine

Modok a pesti éjszakában!

The Whu és Morning Glory koncertek a GMK-ban

2017. január 07. - Sebők_Tamás

Anglia két legkirályságosabb zenekara az Oasis és a The Who hazai tribute bandái adnak közös koncertet a Gozsdu Manó Klubban január 27-én. Az angol klasszikusok különleges hangulata garantált lesz az estén.

A Who zenéjének olyan energiája van, mint állítom, hogy semmilyen más zenekarnak se akkor, se azóta. Keménykedhetnek ma akármennyit a metálosok, üvöltözhetnek és höröghetnek akármennyit, sosem lehetnek annyira igazán kemények, mint a Who. A Who keménysége nem a dühből és csalódottságból árad, és nem is erőszakos zenekar. A lendületük őszinte, szívből fakadó, és akarnak mondani valamit. Úgy tudtak a saját generációjuk nevében szólni, ahogy sem a Beatles sem a Stones nem volt képes. Ha zeneileg nem is, de ebben Ők voltak a legjobbak. // Takáts Máté – The Whu

The Nobles zenéjére is, Supersonic kultikus bandára, akinek Zoli volt az egyik alapítója, is hatott az Oasis. Én 1994 áprilisában láttam az MTV-n először a ”Supersonic”-ot teljesen magával ragadott, a lemez meg aztán végképp. Akkoriban már leáldozóban volt a rock a mainstream zenében és én ebben a Bandában láttam a jövőt. 15 év alatt a legnagyobb angol zenekarok közé nőtte ki magát. Évek óta a „Supersonic” az ébresztőm a telefonomon. Csak, hogy jó legyen a morning glory. (nevet) // Locke Péter – The Morning Glory

Ha többet szeretnétek megtudni a The Morning Glory, és a The Whu csapatáról, akkor olvassátok el a velük készült interjúnkat! (kattintsatok a zenekarok nevére!)

 

 

 

A koncert facebook eseményét a Flyerre kattintva éritek el!

 170127_modnight.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr5612107667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása