Old Time RNR Magazine

Ismét Magyarországon ad koncertet Richie Kotzen

2017. február 24. - Sebők_Tamás

kotzen.jpg

Napjaink egyik legkedveltebb gitárzsenije, Richie Kotzen – mondhatjuk, hogy hála istennek, nah meg a Livesoundnak – ismét az A38-on ad koncertet szeptemberben. A gitárzseni lassan minden évben ellátogat hozzánk valamilyen formációval, hiszen tavaly a Winery Dogs-al robbantotta fel a Barba Negrát, most pedig áprilisban érkező új albumát, a ’Salting Earth’-öt mutatja be a magyar közönségnek.

A tavalyi Winery Dogs turné után Richie nem sokat pihent, szinte azonnal nekilátott az új szólóalbum munkálatainak, melyet először egy amerikai turné keretén belül mutat be, majd átugorva a nagy pocsolyát, Európát is megrengeti telecasterével. Az albumról eddig nem sokat tudni, bár hősünk nemrégiben közzétett egy videót hivatalos Facebook oldalán amolyan „ízelítőként”.

A koncert részletei:

A Livesound Music rendezésében: Richie Kotzen: Salting Earth Euro Tour 2017.
2017.szeptember 13, 20:00 - A38 hajó
Jegyek: A38, Ticketportal, TEX - 5.900 Ft május 15-ig , utána 6.500 Ft

 

A koncert Facebook eseményét a Flyerre kattintva érhetitek el!

 rk.jpg

Fotó: Bubori Tibor

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr9212289751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása