Old Time RNR Magazine

Különleges csapattal érkezik Budapestre Henrik Freischlader

2017. július 01. - Sebők_Tamás

hfb.jpg

Már-már hazajár Budapestre Henrik Freischlader, aki tavalyi nagysikerű koncertje után idén ismét meghódítja az A38 hajót egy különleges csapattal, a WHO 33 Tour 2017 keretében. Talán októberre már egy új anyagot is hallhatunk ettől a nem mindennapi csapattól.

A blues egy igen kötött műfaj, de lehet benne kísérletezni, amit a német gitáros előszeretettel csinál. Ezúttal különböző országokból verbuvált magának egy 7 fős csapatot, és mi más is melengetné egy magyar bluesrajongó szívét, minthogy ebben a csapatban ott van Szebényi Dániel billentyűs hangszereken és az énekkar egyik alapembere. Énekkar? Mondhatjuk, hiszen Henrik és Dani mellett Linda Sutti, Joanne Kasner és Harrisen Larner-Main is mikrofont ragad. A tehetség adott, a jó hangulat garantált. A koncertkörút augusztus közepén startol Dortmundban. A csapat október 29-én ad koncertet Budapesten, az A38 hajón a LOTS Music szervezésében.

A zenekar tagjai:

Henrik Freischlader – gitár, ének
Moritz Meinschäfer – dob
Szebényi Dániel – billentyűs hangszerek, ének
Armin Alic – basszusgitár
Marco Zügner – szaxofon
Linda Sutti – ének
Joanne Kasner – ének
Harrisen Larner-Main – gitár, ének

(A koncert facebook eseményéhez katt a flyerre!)
hfb_tour.jpg

 

További információ:

I WEB I   I FACEBOOK I   I INSTAGRAM I   I TWITTER I

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr4312633113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása