Old Time RNR Magazine

„Matt on harmonica!” - Tom Jones is felfedezte Pribojszki Mátyás tehetségét

2017. július 17. - Sebők_Tamás

pribojszki-1024x682_jpg_nagy.jpg

Múlt pénteken Sir Tom Jones előzenekaraként lépett színpadra a VeszprémFesten Pribojszki Mátyás és zenekara. Az ország egyik kiemelkedő szájharmonikása Facebook oldalán írt meg egy nem mindennapi történetet az estéről.

– Már a délutáni zenekari beállásnál is ott füleltek a legendás sztár kiváló zenészei, mosolyogtak, majd a komplett koncertünket is végighallgatták, megtapsolták néhány száz korábban érkező vendéggel együtt. Szerintem és a Közönség visszajelzéséből ítélve is, nagyon kerek, kellemes felvezető műsort játszottunk. Miután meghajoltunk, megtapsoltak bennünket, sőt vissza is hívtak volna, de egy világsztár koncertjén nagyon komoly szabályok vannak, nagyon pontosan kell működnie mindennek. Szóval megtapsoltak, meghajoltunk, elköszöntünk, bementünk az öltözőnkbe...

Az este meglepetése csak ezután érkezett.

Már csak alsónadrágban voltam, hiszen a koncert után az ember átöltözik (koncertre meg felöltözik), szóval készültem a csapattal, hogy kimegyünk a nézőtérre és végighallgatjuk a legenda koncertjét, amikor megjelent Tom Jones zenekarának vezetője, valamint további három zenésze és megkérdezték tőlem, hogy maradok-e, mert nekik annyira tetszett a mi koncertünk és az én szájharmonika játékom, hogy megbeszélték főnökükkel, hogy szeretnének felhívni az utolsó számukban... Atyaég, ez komoly? Nagyon sok elismert művésszel játszhattam együtt az elmúlt több, mint 20 évben, na de egy igazi Világsztárral? Ráadásul Ők hívnak... Természetesen IGEN-t, mondtam. Majd minden pontosan úgy történt, ahogy megbeszélték velem. Jöttek, szóltak, felhívtak, szólóztattak. Nagyon nagy élmény és megtiszteltetés volt ez számomra. Még most is ott vagyok kicsit és hallom, ahogy maga Sir Tom Jones konferálja: "Matt on harmonica!”. – emlékezett vissza közösségi oldalán a békéscsabai blues zenész.

Természetesen szerkesztőségünk is gratulál Matyinak az életre szóló élményhez. Az alábbi videóban megtekinthetitek a magyar szájhamonikás és a 77 éves brit énekes közös műsorát.

Sebők Tamás
Fotó: Nagy János

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr5012670427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása