Old Time RNR Magazine

Augusztus 9-én jön a Somló Cirqsz!

2017. július 18. - Sebők_Tamás

somlo-e1468912974591-1024x575.jpg

A tavaly elhunyt Somló Tamás életművének legmarkánsabb dalait feldolgozva nagyszabású emlékkoncerttel emlékeznek meg a legendáról augusztus 9-én Budapesten, Somló Cirqsz címmel.

Somló Tamás napra pontosan 1 éve hunyt el, 69 éves korában. Ikonikus éneke, szaxofon- és basszusgitárjátéka a magyar könnyűzene egyik meghatározó ikonjává tette, az LGT, Omega, az Atlas vagy a Kex is soraiban tudhatta.

Az ikonikus zenésznek méltó emléket szeretne állítani családja és a teljes könnyűzenei szakma, így egy nagyszabású emlékkoncertet tartanak tiszteletére a Sziget Fesztivál -1. napján. Az este vezető zenekara a Modern Art Orchestra jazz és kortárs zenei big band lesz, ők kísérnek majd a színpadon többek között olyan zenészeket, mint Bródy János, Gerendás Péter, Bornai Tibor, Pénzes Máté, vagy a Roy és Ádám trio.

A Somló Cirqsz műsort Novák Péter állította össze, az emlékkoncert műsorvezetője Tilla lesz. A Facebook eseményt itt találjátok. 

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr4812672569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása