Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Old Time RNR Magazine

Emberrablással gyanúsították a Who tagjait

2021. július 31. - Teakbois

moon_entwistle_124.jpg

Minden idők egyik legsikeresebb és legimádottabb brit zenekara, a több mint 100 millió eladott albummal büszkélkedő Who igazi nemzeti kincs, amelynek klasszikus felállását négy színes egyéniség alkotta. A gitáros Pete Townshend magának való és pökhendi művészlélekként vonult be a köztudatba, Roger Daltrey énekest pedig − kollégáinak többségével ellentétben − már a ’60-as és ’70-es években is a sportosság és a viszonylagos józanság jellemezte. Keith Moon dobos és John Entwistle basszusgitáros azonban egész álló nap partizó és poénkodó pokolfajzatok voltak: előbbi híres attrakciói közé tartozik az úszómedencében landolás Rolls-Royce-szal, utóbbi pedig egy szemrevaló nő és nem kevés kokain társaságában átmulatott éjszaka után hunyt el 58 évesen. A zenekar karrierjének csúcskorszakában a két önjelölt komédiást egyik tréfája emberrablás gyanújába keverte.

Az ominózus incidensre Newcastle-ben került sor 1968 novemberében. A vicces kedvű és jócskán ilyen-olyan szerek hatása alatt álló duó Entwistle Bentley-jével száguldozott, amelynek hátsó ablakán Moon kilógatott két darab felfújható és neccharisnyás női műlábat, amelyet aznap reggel szereztek egy úgynevezett „diliboltban”. A járókelők meghökkentése vagy egyenesen felháborítása volt a cél, amit sikerült is elérniük, ugyanis Moon hevesen rázta bentről a lábakat, és nőiesen sikoltozott hozzá. Entwistle észrevette, ahogy egy rendőrnő az egyik sarkon izgatottan mond valamit a walkie-talkie-jába, de ekkor még nem tulajdonított neki különösebb jelentőséget. Másnap azonban két rendőr jelent meg a Who következő turnéállomásának helyszínén, a paisley-i műjégpályánál, és egy bizonyos Mr. Entwistle-t kerestek, aki egy Bentley tulajdonosa. A basszusgitárosról szóló, The Ox: The Last Of The Great Rock Stars című életrajzi kötetben az érintett így idézi fel a történet további részét:

moon_entwistle_22.jpgKeith Moon és John Entwistle 

Azt mondták, egy rendőrnő jelentette, hogy egy Bentley-vel elraboltak egy szerencsétlen nőt, aki megpróbált a kocsi ablakán kimászni menet közben. A rendszám alapján megtaláltak, én pedig szépen elvittem őket Keith-hez a szállodába. Mint kiderült, a műlábakat eddigre már a vízzel teli fürdőkádjába tette, abból kandikáltak ki, és egy takarót is föléjük dobott. Amikor beléptünk a zsarukkal a fürdőszobába, láttam rajtuk, hogy pár másodpercig azt hitték, ez az elmebeteg nem csupán elrabolta és megerőszakolta, de vízbe is fojtotta szegény nőt. Igencsak megkönnyebbültek, amikor benéztek a takaró alá. 

Most pedig hallgassuk meg az alkalomhoz illő Who-dalt, amely az egyetlen a csapattól, amelyben a két mókamester duettet énekel.

MÉG TÖBB TEAKBOIS-FÉLE RETRO:

A Who dobosa pucéran mászott át Mick Jagger nejéhez (18+)

John Entwistle esete a falba vert fejjel

„Kézimunkáról” szól a Who egyik fő slágere (18+)

Larry Hagman és Keith Moon: A Dallas sztárja és a rock legőrültebb mókamestere

Who: A „pisilős” lemezborító, amely rocktörténelmet írt

John Entwistle és Chris Squire: Az Ökör és a Hal méregerős duója 

Who: Rendhagyó füvesítés a stadionban 

Brigitte Bardot, a motoros díva (18+)

Mindenre kapható modellek életveszélyben (18+)

Az „elszálló” ügyvéd és a bájos hippilány (18+)

Cápa- és kincsvadászat Vad Kornéllal (18+)

A simlis bankrabló és a vagány szende (18+)

Ken Russell és a világ legszexibb operafilmje (18+)

A két Derek, Donald Trump és a kéjsóvár szellem (18+)

Sophia Loren elátkozott románca (18+)

A tanárnő, aki a diákja tüzével játszott (18+)

Franco Nero, a rettenthetetlen cápavadász (18+)

Két fejjel sem fenékig tejfel az élet! (18+)

Így nem lehet egy hölggyel bánni! (18+)

Fekete Éva, a legszebb kígyóbűvölő (18+)

James Bond kedvese az óriásaligátor ellen (18+)

A zsoldos, aki lesmárolta a diktátort (18+)

A magánkopó és a kéjsóvár díva (18+)

Végzetes telefonhívás (18+)

A bejegyzés trackback címe:

https://otrnrmagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr2715595672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása